Kezdõlap | Szolgáltatásaink | Galéria | Elérhetõségeink | Színkártya   | Humor-Gondolatok
Hu    De
Elérhetõségeink

Mobil:
06 20  9  6 8 9 - 6 8 9

e-mail: info (kukac) nyaki.hu

 

Like-olják hivatalos oldalunk

A megosztásokat köszönjük !

 

 
 
Színkártya, színskála, színtervező

Ez az oldal azért jött létre, hogy 2021-as évben a színválasztásban segítségére legyen.
Az oldalon az internetrõl összegyûjtött programokat, oldalakat talál ahol kiválaszthatja a színkódot is!

Színkártyák - Válasszon gyártót és szín kódot!


A Poli-Farbe gyártó /forgalmazó/ honlapjárol megnézheti hogyan mutatnak a színek, kiválaszthatja a színkódot! (magyar nyelvü)


A Trilak gyártó /forgalmazó/ honlapjárol megnézheti hogyan mutatnak a színek, megnézheti hogyan mutatnak a színek a lakásban, illetve kiválaszthatja a színkódot! (magyar nyelvü)A TIKKURILA gyártó /forgalmazó/ honlapjárol megnézheti hogyan mutatnak a színek, illetve kiválaszthatja a színkódot! (magyar nyelvü)
A Dulux gyártó /forgalmazó/ honlapján található program segítségével megnézheti hogyan mutatnak a színek a lakásban, illetve kiválaszthatja a színkódot, illetve fantázianevet!
(magyar nyelvü)
A REVCO gyártó /forgalmazó/ honlapján található program segítségével megnézheti hogyan mutatnak a színek a házunkon! (magyar)


A JUB gyártó /forgalmazó/ honlapján található - JUB színkártya - kiválaszthatja a színkódot!A JUB gyártó /forgalmazó/ honlapján található program segítségével megnézheti hogyan mutatnak a színek a házunkon! (magyar)


A STO gyártó /forgalmazó/ honlapján található - STO színkártya - kiválaszthatja a színkódot!


 


Nem magyar gyártok, forgalmazok.
(Csak érdekeség képen van fent.)A gyártó /forgalmazó/ honlapjárol letölthetõ program segítségével megnézheti hogyan mutatnak a színek a lakásban. (nem magyar oldal)